[Online]

RAGNO

RAGNO PietrAntica
- Provance kövei -

Tisztelt Hölgyek és Urak!


Dél-Franciaország tájai elbűvölik a látogatót, de érdemes egy pillantást vetni a régi házak, kápolnák padlójára is. Ezt tette a Ragno kreációs csapata és megalkotta a PietrAntica kollekciót.


Szürkés homokkő, finom erezetekkel, alig észrevehető fosszília zárványokkal. 3 színben, 3 méretben, 3 felülettel készül, a legmagasabb kopásállósággal.


RAGNO PIETRANTICA

RAGNO PIETRANTICA - A nagyításhoz kattintson a képre


Méretszabályozott, modulárisan burkolható lapok, R10 csúszásállósággal. A csipkézett élek a régen leburkolt, évszázadok nyomait örző kövek han­gulatát keltik, szelidítve a modern tárgyakkal berendezett terek látványát.


Legjobban sikerült a Multicolor szín, hideg-meleg felületek váltják egymást, látványa mégis harmonikus.


RAGNO PIETRANTICA

RAGNO PIETRANTICA - A nagyításhoz kattintson a képre


A kollekció 2 cm-es változatban is rendelhető. Új lehetőség a 2 cm-es lapok moduláris burkolása. Az R11C felület biztos tapadást garantál a medence szélén is.


RAGNO PIETRANTICA

RAGNO PIETRANTICA - A nagyításhoz kattintson a képre


.
A PietrAntica hamarosan a Ragno forgalmazók raktárában lesz, képek a galériában, termékadatok a letölthető RAGNO Cersaie 2019 katalógusban.


RAGNO Cersaie 2019 katalógus

RAGNO Cersaie 2019 katalógus


.

Hírlevelek - ha lemaradt volna róla..

Ha még nem olvasta volna, vagy szívesen újra megtekintené korábbi hírleveleinket, az alábbi hivatkozásokon, online bármikor megtekintheti.


RAGNO hírlevelek GEDY hírlevelek TrendItaly hírlevelek

Tekintse meg a korábbi RAGNO, GEDY és TrendItaly hírleveleket!— Üdvözlettel, Trenditaly


Facebook
Kövess minket a Facebookon


  Új Ház Centrum RAGNO Trend Italy  A RAGNO márkanév, a RAGNO embléma a Marazzi Group S.r.l. bejegyzett védjegye,
felhasználása a jogbirtokos engedélye alapján történt.

© 2011-2019., trenditaly.hu. — Powered by Mucius Scaevola Kft.

Leiratkozás


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét a Trend Italy adatbázisából nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mailt kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.