[Online]

RAGNO

Köszönjük Új Ház!

Tisztelt Hölgyek és Urak!


A RAGNO ezúttal köszöni Önöknek az elmúlt hónapok munkáját. Az eredmények bíztatóak. A jövő a nagy lapokról szól, és Magyarországon is sokakat meggyőzött a nagyméretű burkolatok látványos eleganciája. A szakmailag felkészült burkolók kicsiny csapata növekszik és a bemutatótermi értékesítők szövetségeseivé válnak..

A RAGNO 2016 első hónapjaiban 2 kollekciót készített 75x75 cm-es méretben, élvágott, anyagában színezett kőporcelánból.

RAGNO TRACE 75x75 cm


RAGNO TRACE

RAGNO TRACE: 75x75 cm-es, élvágott, anyagában színezett kőporcelán


.

A mediterrán mészkő, finoman erezett felületével az elmúlt évszázadok kedvelt építőanyaga. Ennek kortárs újragondolása a STUDIO kollekció elefántcsont, bézs és dió színekben, 75x75 cm-es méretben.

RAGNO STUDIO 75x75 cm


RAGNO STUDIO

RAGNO STUDIO: 75x75 cm-es, élvágott, anyagában színezett kőporcelán


Kellemes hangulatú modern betonfelület, 5 színben. Műszaki paraméterei alkalmassá tetszik erősen igénybevett közösségi felületek burkolására, színei ideálisak az „urban style” hangulat megteremtéséhez. Rendelhető 60x60 és 30x60-as méretben is.


A nagy méret, alacsony ár fontos sikertényező a STUDIO lapoknál.


. Nézze meg a STUDIO és TRACE képeket a galériában,
töltse le a katalógusokat innen.


.

Hírlevelek - ha lemaradt volna róla..

Ha még nem olvasta volna, vagy szívesen újra megtekintené korábbi hírleveleinket, az alábbi hivatkozásokon, online bármikor megtekintheti.


RAGNO hírlevelek GEDY hírlevelek TrendItaly hírlevelek

Tekintse meg a korábbi RAGNO, GEDY és TrendItaly hírleveleket!— Üdvözlettel, Trenditaly


Facebook
Kövess minket a Facebookon


  Új Ház Centrum RAGNO Trend Italy  A RAGNO márkanév, a RAGNO embléma a Marazzi Group S.r.l. bejegyzett védjegye,
felhasználása a jogbirtokos engedélye alapján történt.

© 2011-2016., trenditaly.hu. — Powered by Mucius Scaevola Kft.

Leiratkozás


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét a Trend Italy adatbázisából nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mailt kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.